کاربرد كوره دوار (Rotary Kiln) کوره های دوار لوله هایی هستند که با قرار گرفتن بر روي رولينگهاي خاص و با شیب ملایمی نسبت به افق، از طریق چرخش آرام و به دلیل وجود جاذبه، مواد را از بخش ورودی کوره به سمت خروجی کوره هدایت می کنند. شرکت اروم ماشین صنعت انواع کوره های دوار را از طراحی تا ساخت انجام میدهد.
کورههای دوار اولين بار در سال ۱۸۷۳ توسط فردریک رانسوم (Frederick Ransome) صنعتگر بریتانیایی اختراع شد.
کوره دوار، وسیلهای برای بالابردن حرارت (تکلیس) در یک فرایند مداوم است. این کوره ظرفیت ساخت ۲۵۰ کیلوگرم تا ۷۰ تن مذاب چدن و تا ۱۲ تن مذاب آلومینیوم را دارد. کورههایی با ظرفیت کمتر با دست، و کورههای با ظرفیت بیشتر به کمک جرثقیل شارژ میشوند. کوره روی جکهای ویژه به اندازهٔ ۴۵ درجه بلند میشود و بعد از شارژ، دوباره به جای خودش برمیگردد. سوخت این نوع کورهها گاز، گازوئیل و مازوت است.
طرز کار کورهٔ دوار
ابتدا کوره را روشن میکنند و آن را به دَوَران درمیآورند تا کاملاً بهطور یکنواخت مواد نسوز داخل کوره حرارت ببیند و گرم شود و تا زمانی روشن نگه میدارند که نسوزهای داخل کوره از حرارت اشباع شود. سپس ذوب را از کوره میگیرند و در قالب استفاده میکنند.
کوره ی دوار بر روی غلطک های فولادی قرار گرفته و با نیروی اعمال شده از الكتروموتور گیربکس های تعبیه شده، حول محور افقی گردش می کند.
نحوه عملکرد دستگاه بالمیل و انواع آن + مزایا و معایب
لايه ريفركتوري و يا عايق داخلي از آجرهاي نسوز مقاوم به حرارت تشكيل شده اند كه داراي وزن مخصوص بالايي ميباشند. براي احراز از سنگيني بيش از حد كوره ضخامت لايه نسوز بيش از 20 الي 30 سانتي متر نبوده در نتيجه بخش زيادي از انرژي حرارتي كوره به صورت پرتو مادون قرمز از بدنه كوره منتشر ميگردد.
اتلاف انرژي حرارتي توسط جريان هواي ورودي و خروجي كوره نيز قابل تامل ميباشد.
براي بهبود و بهينه سازي مصرف سوخت در اين نوع از كوره ها از تجهيزات خنك كننده در قسمت خروج محصول و تجهيزات پيش گرمكن در ورودي مواد استفاده ميگردد كه بهبودي نسبي در مصرف انرژي ايجاد مينمايند.
اطلاعاتی در مورد کوره دوار و نحوه عملکرد آن
از سوي ديگر به حركت در آوردن اين كوره ها كه گاها تا طول 75 متر و قطر بيش از 3متر و با وزن چندصد تن ميباشد، نيازمند تجهيزاتي خاصي مانند رولينگهاي و الكتروموتور گيربكس هاي عظيمي ميباشد كه البته مصرف انرژي بسيار زيادي هم دارند.
اين تجهيزات به دليل تحمل شرايط سنگين كاري و همچنين تحمل حرارت نسبتا بالا، نيازمند خدمات تعمير و نگهداري مداوم و البته پر هزينه ميباشند.
لايه نسوز داخلي نيز تحت تنش و فشار كاري زيادي بوده و نياز به تعمير و نگهداري دائمي دارند.
از مهمترين پارامترهايي كه سودآوري اين نوع از كوره ها كاهش ميدهد، مصرف سوخت زياد و هزينه هاي تعمير و نگهداري بالا ميباشد.
كوره دوار (Rotary Kiln)
از مزاياي اين كوره ها همان ميزان سرمايه گذاري اوليه ميباشد كه نسبت به ديگر انواع كوره هاي شفت كمتر است، ولي البته در دراز مدت بخش عمده اي از اين صرفه جويي سرمايه گذاري با اتلاف انرژي و صرف هزينه هاي گزاف تعمير و نگهداري جبران ميگردد ولي در مجموع زماني كه سقف سرمايه گزاري محدود است ميتواند تنها گزينه انتخابي باشد.
شرکت اروم ماشین صنعت با افتخار طراحی، و ساخت و تولید کلیه کوره های دوار را بر عهده دارد و تمامی راه اندازی خط را نیز انجام میدهد.
رضا
کوره های دوار شما چه ابعادی هستند؟ و چه قیمتی دارید؟ ممنون میشم پاسخ بدید
اروم ماشین صنعت
لطفا برای اطلاع از قیمت با واحد بازرگانی در ارتباط باشید 09144338684 و یا از طریق فرم تماس با ما در ارتباط باشید
سینا رضایی اسدآباد
با سلام ببخشید قیمت کوره دوار چنده؟ ممنون
اروم ماشین صنعت
با سلام
برای قیمت کوره دوار لطفا با واحد بازرگانی در تماس باشید باتشکر
09144847750
09144338684
و یا از طریق فرم تماس با ما در ارتباط باشید
باتشکر
رضا
سلام قیمت کوره های دست دوم و کوره دوار دست دوم آهک چقدره؟ زمان ساخت کوره های دوار چقدر می باشد؟ باتشکر
رضا مرادی
قیمت کوره دوار دست دوم و جدید چنده؟
اروم ماشین صنعت
با سلام برای مشاوره ساخت کوره دوار و همچنین قیمت کوره دوار دست دوم لطفا با شماره تلفن های زیر در ارتباط باشید
09144847750
09144338684
Amir
برترین سازنده کوره دوار در کشور در یک کلام! فقط اروم ماشین صنعت
اروم ماشین صنعت
باتشکر نظر لطف شماست